Tel: +31(075)6 - 12 03 22

Email: hartingmultidiensten@gmail.com

Elektra

Wij helpen u graag met sterk uiteenlopende werkzaamheden in en rondom uw woning. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u in een tuinhuisje of  losstaande garage gebruik wilt kunnen maken van elektra. Voor het aansluiten van een lamp in de garage zullen eerst elektriciteitskabels moeten worden gelegd, die worden aangesloten op de groepenkast in uw woning. Het is belangrijk dat deze elektriciteitskabels op de juiste wijze door een elektricien worden aangelegd, om bijvoorbeeld  kortsluiting in de toekomst te voorkomen.  Nadat de elektriciteitskabels zijn gelegd kunt u de aansluitingen voor de verlichting of de stopcontacten zelf maken. U kunt er ook voor kiezen om de hulp van onze elektricien te gebruiken voor deze klus. Zo weet u zeker dat de aansluitingen op de juiste wijze genstalleerd worden.
Wij krijgen steeds meer aanvragen om de oude groepenkast te vernieuwen. De oude stoppen kast wordt vervangen door een groepenkast met automaten en met meerdere aardlek schakelaars, en dus beter beveiligd. Vraag een offerte aan middels de mail en voeg een foto bij van uw oude kast. U krijgt zo snel mogelijk een offerte via de mail.
 


Waarom Harting

Van onze klanten krijgen we vaak te horen dat het volgende ons uniek maakt in hoe wij onze projecten aan pakken en behandelen:
Onze brede kennis;
Een professionele werk houding;
Ervaren en deskundige bemiddelaar;
Traditionele werkwijze waar nodig;
Vriendelijk en goed bereikbaar;
Betrouwbaar en overzichtelijk;
Terug naar diensten

Floris
Reddy keukens
Floris keukens
Vrijblijvende offerte aanvragen

Om u snel en vrijblijvend een duidelijk beeld te geven van wat wij voor u kunnen beteken kunt u hier een offerte aanvragen

Copyright © 2023 · All Rights Reserved · This site is made with ♥ by Derk Integrated Systems, using 100% recycled pixels